diumenge, 13 de juny del 2010

Jesús Montcada

Jesús Montcada. Sí, en tinc un bon record del seu Camí de Sirga. Un llibre que de fet em va permetre acostar-me a un paisatge del país que em queda lluny, i que no em va costar gens fer-me meu. Uns personatges que em van entrar, gent amb les seves coses com tothom... i singulars alhora,explicat tot amb un punt d'humor que a mi m'agrada... i Mequinensa... que és un poble... però per mi també una paraula plena de suggerències... i que em va fer molta il·lusió trobar-la escrita en una volta de la carretera aquest estiu passat, on em vaig omplir els ulls d'aquest pantà... i se'm va fer present aquest autor de barba llarga i gorra... i tampoc em puc estar de dir traductor... El comte de Montecristo... podria ser el meu llibre d'estiu?
Què voleu que digui més? és un dels meus escriptors...

4 comentaris:

Elfreelang ha dit...

A mi també m'agrada molt Jesús Montcada! camí de sirga un llibre esplèndid! i vaig riure molt amb calaveres atònites!

Carme Rosanas ha dit...

Jo també vaig riure amb les Calaveres atònites i Camí de sirga, m'espera!

S.N. ha dit...

Jo potser el vaig llegir en un moment inadequat però no vaig connectar gens amb el camí de Sirga...GENS! D vegades segons quan, no t'haurien de fer llegir llibres perquè si no et vénen de gust, els avorreixes!

calaix ha dit...

no, les lectures no han de ser obligades... cada moment té la seva... i és sabent trobar el nostra ritme i aquest llibre que en aquest moment ens va tant bé... que disfrutem realment llegint!