divendres, 3 de juliol del 2009

cabòria

Estic cansada. Mentalment. Però encara em queda tota la tarda de treballar. I jo que aniria de concerts. Però no m'ho puc fer venir bé. Em queda jugar amb la meva mascota del facebook, a veure si sóc prou hàbil per què no em caigui la pilota. Voldria ser una altra. Voldria que la gent no fos tant borde. Voldria que la gent treballés amb ganes i amb ànima de servei. Paciència? Intentaré que no m'amarguin el dia. Que ja serà molt.

3 comentaris:

Unknown ha dit...

Jo fa temps que estic també molt cansada mentalment (i amb aquesta calor, físicament a més). I també m'agradaria ser qualsevol altra, per exemple tu. Que vagi bé la tarda.

Ps: En el pet society a mi m'ha donat ara per plantar arbres i vendre els seus fruits.

Elfreelang ha dit...

Ànim!!! Crec que ja està be que siguis qui ets (encara que no en tinc n'idea de qui ets...només et conec pel que escrius...)la gent, de vegades és "borde" i amb aquests no val la pena ni tractar de ser borde tu...no s'ho mereixen....que no t'amarguin el dia...no els facis ni cas...

calaix ha dit...

Macbollix: doncs m'has donat una idea i ja he venut una verdura!! no sé si voldries ser jo... pensa que sóc del barça ;-)

Elvira: el que passa és que si el borde és un company de feina amb el que se suposa que hi treballes amb equip... llavors a vegades crema, per més que intentis ignorar-lo. Conèixer algú... sempre ens coneixem a troçets...