dissabte, 3 d’abril del 2010

experiment de paraules que venen a l'atzar

Aquest silenci de dia de festa em fa sentir el vent que té prou força per moure les branques dels arbres però no fa sonar cap campana, o potser tenen les campanes ben lligades per què no toquin a deshora? i ara recordo un concert tot especial... passejant pels carrers vells de la ciutat, de nit, i tot d'espelmes a banda i banda dels carrers... i en el passeig silenciós de la multitud de gent que érem sentiem el resonar de les campanes... si, era un concert de campanes... va ser màgic... i segur que més d'un cop vaig pensar en la sort que seria trobar-te entre la llum suau que ens descobria altres colors de les pedres... i després vam anar a sopar... i jo vaig demanar una cervesa. M'agrada aquest color ros, i l'espuma blanca... i el gust espès i fresc que pot ser tant diferent segons la cervesa... I què volia dir després d'aquesta parrafada? Que sino fos pel refredat me n'hagués anat passejar per Barcelona... hagués pujat a Montjuïc i hagués buscat, mirant la ciutat, els carrers que em se... i hagués imaginat el teu paisatge... i hagués dinat un entrepà a la terrassa de davant del MNAC... després d'haver vist l'expocisió que m'ha quedat per veure... i sé que no vui enyorar-te... així que començaré a inventar-me un viatge que farè tant aviat com trobi quatre dies seguits sense feina ni festes de guardar, per què les multituts si són massa m'estresen... i en tot cas... ara si... buscaré un llibre que m'atrapi!

3 comentaris:

Elfreelang ha dit...

M'agrada molt el teu experiment de paraules que venen a l'atzar...ahir em vaig comprar un llibre que encara no he començat a llegir-me però així i tot te'l recomano: Ver una mujer d'Anne Schwarzebach Editorial minúscula

calaix ha dit...

Gràcies Elvira, si que té bona pinta si el llibre...així que em sembla que aquest me'l compraré per què veig que de moment no el tenen a cap biblioteca de la meva xarxa... i Suïssa és un pais al que espero tornar algun dia! ;-)

calaix ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.